PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

 Gå kurs i Orangino Work:  
- Informator Utbildning
- Softhouse Education 
- Kursakademin

Diplomerad Teamcoach Orangino Work   

Kursen gör att du direkt kan använda Orangino Work i dina team. Verktygslådans hela material ingår. Öppna kurser ges i samarbete med Softhouse Education, Informator Utbildning och Kursakademin. Klicka här för kursbeskrivning och anmälan.

 

Certifierad Metodcoach Orangino Work

Certifierad Metodcoach är en fördjupningskurs för dig som gått Teamcoach kursen. Är du konsult inom ledarskap och förändringsarbete? Har du ansvar för att utveckla din organisations ledare och team? Denna kurs ger diggedigen kompetensoch träning i det forskningsvaliderade,  effektiva och lustfyllda verktyget.

  • Personligt handledarstöd inför genomförande i dina team
  • Digitalt test 
  • Fördjupning med ytterligare övningar 
  • Certifiering Metodcoach Orangino Work

Metodcoach Orangino Work ges på förfrågan. Anmäl ditt intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Företagsinterna Teamcoach kurser i Orangino Work 

Om ni är flera i organisationen som vill gå kursen är det fördelaktigt med en intern kurs. Denkan också anpassas efterera behovoch - på svenska eller engelska. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   

Kvalitet och rättigheter


Utbildningarnas syfte är att kvalitetssäkra användningen av konceptet med rättighet och skyldighet i enlighet med användarvillkor för respektive utbildning. Orangino AB äger alla rättigheter till koncept, verktyg samt har copyright på allt material gällande Orangino Work. För våra öppna egna kurser gäller SAUK's allmänna regler. Se regler här > 

 

Öppna kurstillfällen

 

Öppen kurs Teamcoach:
Softhouse Education;
16/5
Informator Utbildning;
 
20/3, 26/4, 20/6
Kursakademin; 
24/5 

Påbyggnadskurs Metodcoach
Vid förfrågan, anmäl intresse:
info@oranginowork.com