PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

 Gå kurs i Orangino Work:  
- Informator Utbildning
- Softhouse Education 
- Kursakademin

Diplomerad Teamcoach Orangino Work   

Kursen gör dig redo att direkt använda och dra nytta av Orangino Work i dina team och hela verktygslådan med allt material ingår. Endagskursen ges i samarbete med Softhouse Education, Informator Utbildning och Kursakademin. Klicka här för mer information och anmälan.

 

Påbyggnadskurs Certifierad Metodcoach 

Certifierad Metodcoach är en fördjupning med påbyggnad som ger. Är du konsult inom ledarskap och förändringsarbete? Har du ansvar för att utveckla din organisations ledare och team? Då får du gedigen kompetensoch träning i detta effektiva, användbara och lustfyllda verktyg som stöd för dittarbete i olika team.  

  • Personligt handledarstöd inför praktiskt genomförande i egna team
  • Digitalt test 
  • Fördjupning med erfarenhetsdelning, ytterligare övningar och tillämpningar
  • Certifiering som Metodcoach Orangino Work

Metodcoach Orangino Work ges på förfrågan för dig som redan har gått kursen Teamcoach. Anmäl ditt intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Företagsintern teamcoach kurs i Orangino Work 

Vi gör interna kurser på svenska eller engelska. Interna kurser kan anpassas efterera behov och är ännu mer kostnadseffektiva. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om era önskemål.  

Kvalitet och rättigheter


Utbildningarnas syfte är att kvalitetssäkra användningen av konceptet med rättighet och skyldighet i enlighet med användarvillkor för respektive utbildning. Orangino AB äger alla rättigheter till koncept, verktyg samt har copyright på allt material gällande Orangino Work. För våra öppna egna kurser gäller SAUK's allmänna regler. Se regler här > 

 

Öppna kurstillfällen

 

Öppen kurs Teamcoach:
Softhouse Education;
13/3, 16/5
Informator Utbildning;
 
20/3, 26/4, 20/6
Kursakademin; 
7/3, 24/5 

Påbyggnadskurs Metodcoach
Ges på förfrågan, anmäl intresse:
info@oranginowork.com