PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

 Gå kurs i Orangino Work:  
- Informator Utbildning
- Softhouse Education 
- Kursakademin

Diplomerad Teamcoach Orangino Work   

Diplomerad Teamcoach är en endagsutbildning. Du blir redo att direkt använda och dra nytta av Orangino Work i dina team. Kursen ges i samarbete med Softhouse Education, Informator Utbildning och Kursakademin. Klicka här för mer information och anmälan.

 

Påbyggnadskurs Certifierad Metodcoach Orangino Work 

Certifierad Metodcoach är en fördjupning och påbyggnad som ger gedigen kompetens och träning i metoden. Är du konsult inom ledarskap eller förändringsarbete? Har du ansvar för att utveckla en organisations ledare och team? Du får då ett effektivt, användbart och samtidigt lustfyllt verktyg som stöd för att praktiskt driva arbetet.  

  • Personligt handledarstöd i smaband med din träning i egna team
  • Digitalt test med reflektionsfrågor
  • Uppföljningsdag med erfarenhetsdelning och genomgång av ytterligare övningar och tillämpningar
  • Handledarstöd version PLUS
  • Certifiering som Metodcoach Orangino Work

Påbyggnadskursen Metodcoach Orangino Work ges på förfrågan. Anmäl ditt intresse på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Utbilda era teamledare att själva kunna leda workshops med Orangino Work 

Vi ger utbildningarna Teamcoach / Certifierad Metodcoach, även företagsinternt - på både svenska och engelska. En intern kurs blir mer kostnadseffektiva och kan anpassas till era specifika behov. För information maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Kvalitet och rättigheter


Utbildningarnas syfte är att kvalitetssäkra användningen av konceptet med rättighet och skyldighet i enlighet med användarvillkor för respektive utbildning. Orangino AB äger alla rättigheter till koncept, verktyg samt har copyright på allt material gällande Orangino Work. För våra öppna egna kurser gäller SAUK's allmänna regler. Se regler här > 

 

Öppna kurstillfällen

Diplomerad Teamcoach
Softhouse Education;
14/3, 19/4
Informator Utbildning;
 
2017: 11/12,
2018: 18/1, 7/2, 20/3, 26/4
Kursakademin; 
25/1,7/3, 10/4, 24/5 

Certifierad Metodcoach
Påbyggnad med träningsprogram 
Intresseanmälan:
info@oranginowork.com