PROFFSVERKTYGET FÖR FEEDBACK OCH TEAMUTVECKLING

 

 Gå kurs i Orangino Work:  
- Informator Utbildning
- Softhouse Education 
- Kursakademin

 ullao 0018Ulla Osterman är Orangino AB's grundare, utvecklare av metodiken Orangino Work och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är en erfaren organisationskonsult som framgångsrikt drivit förändringsprojekt i organisationer inom både offentlig verksamhet och i näringslivet. Ulla har i många år gästföreläst på Handelshögskolan i Stockholms Masterprogram om dialog och feedback.

Sara Bern2Sara Bern är kursledare på våra utbildningar bl a i samarbete med Informator Utbildning. Hon är konsult med internationell ledarerfarenhet från IT/Telecom branschen. Hon har jobbat länge med Agila arbetssätt såväl som Agil Coach och med Agilt Ledarskap.


Ann portratt2Ann Epstein är kursledare på våra Teamcoach utbildningar. Hon är en erfaren chefsutbildare med omvittnad pedagogisk och kommunikativ förmåga. Ann har en bakgrund inom kommunikation, egen chefserfarenhet och är även kursledare på Företagsuniversitetet.

 

 Kristian Molander Söderholm är legitimerad psykolog och organisationskonsult som tillsammans med Ulla driver vidareutveckling av tillämpningar och den digitala plattformen.

 

Certifierade externa konsulter 
Vi har certifierat många Metodcoacher, både internt i företag men också externa konsulter som kan faciliterar era Orangino Work workshops t. ex. inom:

Team- och ledningsgruppsutveckling
• Process startare
• Hantera olikheter synsätt och förebygga konflikter
• Snabbt få nya team "på banan"
• Fördjupa och effektivisera samarbetet

Förändringsprocesser 
• Bygga feedback kultur
• Följa upp medarbetarundersökning live
• Projektgrupper

Värdegrund och organisationskultur
•Tolka organisationens värdeord på teamnivå

Maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Metodens bakgrund
Orangino Work är en vetenskapligt grundad och evidensbaserad. 2013 inleddes ett samarbete med forskaren docent Tomas Jungert, vid Psykologiska institutionen vid Lunds Universitet. Jungert har i många år forskat kring motivation kopplat till den väletablerade teorin  "Self Determination Theory" (Deci & Ryan, 2000). I sin forskning har Jungert använt Orangino Work som interventionsverktyg och har validerat att verktyget stimulerar medarbetares och teams inre arbetsmotivation och förbättrar gruppklimatet.