Diplomerad Teamcoach Orangino Work

Intern kurs – 1 dag

Våra interna kurser vänder sig till grupper av team-/projektledare, coacher eller HR-strateger inom en organisation. Kurserna ger er ett effektivt verktyg för teamwork träning och är dessutom en gemensam utvecklingsworkshop för kursdeltagarna. De utbyter sedan löpande erfarenheter internt och kan coacha varandra i utvecklingsarbetet, vilket ökar effekten och säkerställer kontinuitet. De interna kurserna anpassas efter era behov och genomförs på plats hos er. De ges på svenska eller engelska. Hör av dig så berättar vi gärna mer.

”Orangino Work är en rolig, avväpnande och tillgänglig metod. Även grupper med bra relationer har stor nytta av verktyget. Kommunikationen blir enklare och tydligare. Kursen gör det lätt att ta till sig verktyget.”

HR-strateg som deltog på intern kurs

DET HÄR GER DIG KURSEN

Du kan direkt använda Orangino Work i ditt team! Kursen ger dig kunskap om metod, verktyg, hur du handleder och praktiska övningar för träning i teamet. Under kursen har du förberett underlaget för din första egna workshop. Du blir diplomerad teamcoach Orangino Work och har ett konkret verktyg att driva förändring med.

KURSEN VÄNDER SIG TILL

Ledare, agila coacher, projektledare, Scrum Masters och HR-strateger som vill skapa ett mer framgångsrikt teamwork genom att:

  • odla ett tryggt socialt klimat
  • få en öppnare kommunikation
  • träna sina sociala förmågor

Licenserade kursledare

Ulla_rund

Ulla Osterman

Ann_rund

Ann Epstein

Sara_rund

Sara Bern

Kontakta oss för kostnadsförslag och praktisk information.