Diplomerad Teamcoach Orangino Work

Intern kurs – 1 dag

Om ni är flera team-/projektledare, coacher eller HR-strateger inom er organisation som vill få ett effektivt sätt att träna teamwork, då gör vi en intern kurs, som samtidigt blir en utvecklingsworkshop. När flera i organisationen använder verktyget och delar erfarenheter internt, ökar effekten och säkerställer kontinuiteten. Den interna kursen anpassas efter de behov ni har och genomförs på plats hos er. Vi ger kurser på både svenska och engelska. Hör av er, så berättar vi gärna hur den kan läggas upp.

”Orangino Work är en rolig, avväpnande och tillgänglig metod. Även grupper med bra relationer har stor nytta av verktyget. Kommunikationen blir enklare och tydligare. Kursen gör det lätt att ta till sig verktyget.”

HR-strateg som deltog på intern kurs

DET HÄR GER DIG KURSEN

Du kan direkt använda Orangino Work i ditt team! Kursen ger dig kunskap om metod, verktyg, hur du handleder och praktiska övningar för träning i teamet. Under kursen har du förberett underlaget för din första egna workshop. Du blir diplomerad teamcoach Orangino Work och har ett konkret verktyg att driva förändring med.

KURSEN VÄNDER SIG TILL

Ledare, agila coacher, projektledare, Scrum Masters och HR-strateger som vill skapa ett mer framgångsrikt teamwork genom att:

  • odla ett tryggt socialt klimat
  • få en öppnare kommunikation
  • träna sina sociala förmågor

Licenserade kursledare

Ulla_rund

Ulla Osterman

Ann_rund

Ann Epstein

Sara_rund

Sara Bern

Kontakta oss för kostnadsförslag och praktisk information.