Diplomerad Teamcoach Orangino Work

Intern kurs

Effekten av Orangino Work ökar påtagligt när flera ledare i en organisation tränar sina team med hjälp av verktyget. På kursen lär sig deltagarna använda Orangino Work för att träna och utveckla effektivt teamwork. Deltagare är teamledare, projektledare, coacher och HR-strateger. För dem blir kursen även en värdefull utvecklings workshop med kollegorna. Vi kommer till er, anpassar kursen efter era behov och på svenska eller engelska.

”Orangino Work är en tillgänglig, avväpnande och rolig metod. Även grupper med bra relationer har stor nytta av verktyget. Kursen gör det lätt att ta till sig verktyget. Kommunikationen blir enklare och tydligare.``

HR-strateg som deltog på intern kurs

DETTA GER DIG KURSEN

Du får ett konkret verktyg att driva förändring med. Som diplomerad teamcoach Orangino Work har du kunskap om verktyget, hur du handleder träningen och ett förberett underlag för din första egna workshop.

KURSEN VÄNDER SIG TILL

Ledare, agila coacher, projektledare, Scrum Masters och HR-strateger som vill få verktyg för att träna framgångsrikt teamwork och motiverande feedback genom att:

  • odla ett psykologiskt tryggt klimat
  • få en öppnare kommunikation
  • träna teamets sociala förmågor

Licenserade kursledare

Ulla_rund

Ulla Osterman

Ann_rund

Ann Epstein

Sara_rund

Sara Bern

Vi ger er gärna ett förslag – tryck på knappen ovan för att maila oss